Recept

Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli

5
(3)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 540 g Grilla kycklingbröstfilé grillkrydda
  • 2 dl Vispgrädde
  • 2 dl Mjölk
  • 2 krm Rosmarin
  • 1 st Vitlöksklyfta, hackad
  • 0.5 st Svampbuljongtärning eller hönsbuljongtärning
  • Maizena ljus redning
  • 4 port. Karl Johan ravioli
  • 1 ask Cocktailtomater, halverade
  • 1 pkt Sockerärtor
  • 65 g Rucola
  • Parmesanost

Tillagning:

  1. Koka upp grädde, mjölk, rosmarin, vitlök och buljong, smaka av med salt och peppar och red av med maizena till önskad konsistens.

  2. Koka raviolin, häll i ett durkslag.

  3. Värm raviolin i såsen tillsammans med tomaten och sockerärtorna i en minut, vänd ner rucolan på slutet.

  4. Värm kyckling enligt anvisningar på förpackningen eller servera kall.

  5. Lägg upp allt i djupa tallrikar och garnera med parmesanen. Skiva kycklingen och lägg överst.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 3

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept

Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé

20min
4.4
(11)

Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater

20min
3.7
(7)

Kycklingwrap med frisk mangosalsa

20min
5
(6)

Grillade kycklingfilé med jordnötssås

25min
3
(2)

Grillad kycklingfilé med het bönsallad

20min
0
(0)

Sallad med grillad tärnad kyckling, prästost och ansjovis

20min
5
(1)

Kyckling och fetaostpaj med rödbetssallad och dillyoghurt

40min
5
(1)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer

20min
0
(0)

Chicken Drumsticks med kall pastasallad och rostad vitlöksdressing

3
(2)