Recept
Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 540 g Grilla kycklingbröstfilé grillkrydda
- 2 dl Vispgrädde
- 2 dl Mjölk
- 2 krm Rosmarin
- 1 st Vitlöksklyfta, hackad
- 0.5 st Svampbuljongtärning eller hönsbuljongtärning
- Maizena ljus redning
- 4 port. Karl Johan ravioli
- 1 ask Cocktailtomater, halverade
- 1 pkt Sockerärtor
- 65 g Rucola
- Parmesanost
Tillagning:
-
Koka upp grädde, mjölk, rosmarin, vitlök och buljong, smaka av med salt och peppar och red av med maizena till önskad konsistens.
-
Koka raviolin, häll i ett durkslag.
-
Värm raviolin i såsen tillsammans med tomaten och sockerärtorna i en minut, vänd ner rucolan på slutet.
-
Värm kyckling enligt anvisningar på förpackningen eller servera kall.
-
Lägg upp allt i djupa tallrikar och garnera med parmesanen. Skiva kycklingen och lägg överst.