Recept
Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 540 g Grilla kycklingbröstfilé grillkrydda
- 2 dl Vispgrädde
- 2 dl Mjölk
- 2 krm Rosmarin
- 1 st Vitlöksklyfta, hackad
- 0.5 st Svampbuljongtärning eller hönsbuljongtärning
- Maizena ljus redning
- 4 port. Karl Johan ravioli
- 1 ask Cocktailtomater, halverade
- 1 pkt Sockerärtor
- 65 g Rucola
- Parmesanost
Tillagning:
-
Koka upp grädde, mjölk, rosmarin, vitlök och buljong, smaka av med salt och peppar och red av med maizena till önskad konsistens.
-
Koka raviolin, häll i ett durkslag.
-
Värm raviolin i såsen tillsammans med tomaten och sockerärtorna i en minut, vänd ner rucolan på slutet.
-
Värm kyckling enligt anvisningar på förpackningen eller servera kall.
-
Lägg upp allt i djupa tallrikar och garnera med parmesanen. Skiva kycklingen och lägg överst.
Liknande recept
Läs mer om Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Läs mer om Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Läs mer om Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Grillade kycklingfilé med jordnötssås
Grillade kycklingfilé med jordnötssås
Läs mer om Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Läs mer om Sallad med grillad tärnad kyckling, prästost och ansjovis
Sallad med grillad tärnad kyckling, prästost och ansjovis
Läs mer om Pastasallad med grillade kycklingben, tomat, mozzarella och basilika
Pastasallad med grillade kycklingben, tomat, mozzarella och basilika
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer