Recept
Grillad kycklingfilé med het bönsallad

Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 540 g Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 1 pkt Haricots vertes
- 200 g Röda bönor
- 200 g Vita bönor
- 0.5 st Gul lök, hackad
- 1 st Kruka koriander
- 0.5 st Citron, saft
- 2 msk Olivolja
- 2 dl Tomatjuice
Tillagning:
-
Koka haricotsvertsen i saltat vatten, blanda med bönorna, löken och den hackade koriandern.
-
Ta i oljan och den pressade citronen samt smaka av med salt och lite chili.
-
Koka ihop tomatjuicen med oljan och vinägern ett par minuter, lägg ner den hackade tomaten, låt tomatköttet värmas något.
-
Värm kycklingfiléerna och servera tillsammans med tomatvinägretten och bönsalladen.
