Recept
Chicken Drumsticks med kall pastasallad och rostad vitlöksdressing

Snabbt och enkelt med våra vardagsfavoriter. Grillade kycklingben med en kall pastasallad där vi ringar en god vitlöksdressing över. Perfekt för en varm sommardag. Du kan välja att äta kycklingbenen varma eller kalla.
Antal personer:
Ingredienser
- 2 påsar Chicken Drumticks grillkrydda
- 4 port. Pastaskruvar
- 4 st Vitlöksklyftor, skivade
- 3 dl Naturell yoghurt
- 1 msk Flytande honung el. ljus sirap
- 1 krm Cayennepeppar
- 2 msk Olivolja
- 1 påse Bladspenat (70 g), hastigt fräst
- 0.5 påse Ruccola (70 g)
- 300 g Valfria grönsaker, strimlade
Tillagning:
-
Värm Chicken Drumsticks enligt anvisningar på förpackningen eller tina och ät dem kalla.
-
Koka pastan och kallspola den, låt rinna av i ett durkslag.
-
Stek vitlöken gyllenbrun i smör, lät svalna. Mixa därefter med naturell yoghurt, honung och cayennepeppar. Smaka av med salt.
-
Blanda pastan med olivoljan, bladspenat, ruccola och de strimlade grönsakerna. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
-
Servera pastan till varma eller kalla drumsticks och ringla över vitlökssåsen.
