Recept
Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner

Till alla svampälskare! Servera med goda potatisklyftor i ugn.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 35min
Ingredienser
- 540 g Grillad kycklingbröstfilé grillkrydda
- 300 g Champinjoner, delade
- 0.5 st Gul lök, hackad
- 1 tsk Rosmarin
- 2 dl Grädde
- 50 g Parmesanost, riven
- Smör
- 4 port. Potatis i klyftor
Tillagning:
-
Dela potatisen i klyftor och blanda med olivolja och salt. Stek i ugn ca 30 min i 225°C.
-
Tillaga kycklingen enligt anvisningar på förpackningen.
-
Stek champinjonerna, löken och rosmarinen på låg värme i lite smör.
-
Tillsätt grädden och låt blandningen koka ihop i ca 5 min, lägg ner den rivna parmesanen och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
-
Servera kycklingen, potatisen och de stuvade champinjonerna.
