Recept

Mannerströms paprikakyckling

3.9
(22)
God kycklingrätt som passar både till vardag och fest!
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Mannerströms tvådelade kycklingfilé med fond
  • 1 st Gul lök, skivad
  • 7 st Champinjoner, skivade
  • 1 st Vitlöksklyfta, riven
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 2 msk Tomatpuré
  • 1.5 dl Grädde
  • 0.5 dl Crème fraiche
  • Salt och peppar
  • Smör
  • Guldfågelns kycklingfond, finns i kycklingförpackningen

Tillagning:

  1. Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar. Ta upp kycklingfiléerna ur pannan.

  2. Fräs löken gyllengul, tillsätt vitlök och champinjoner och stek någon minut.

  3. Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, tomatpuré, paprikapulver, grädde och crème fraiche. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min. Servera med t.ex. ris.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 22

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Mannerströms Tvådelade Filé

Läs mer

Liknande recept

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(42)

Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner

35min
5
(1)

Toscanska Kycklingrullader

30min
4
(18)

Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips

30min
0
(0)

Mannerströms Thaikyckling med chili & lime

30min
3.8
(12)

Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados

30min
3.9
(11)

Mannerströms gula currykyckling

30min
4
(81)

Kycklingfilé i Mousserande Vin

30min
5
(1)

Dubbelbröst av majskyckling med honung, nötter, cidersås & spenat

60min
4.2
(5)

Dubbel Majskyckling­bröstfilé med salsiccia, rosmarin, vitlök och råstekt potatis

60min
0
(0)