Recept

Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados

3.9
(11)
God kycklingpanna med en gräddig sås med härlig smak av äpple.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar. Ta upp dem ur pannan och fräs gul lök och äpple.

  2. Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, cider, grädde, calvados och sist purjolök.

  3. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen 10 min. Servera med potatismos.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.9 / 5. Antal röster: 11

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Mannerströms Tvådelade Filé

Läs mer

Liknande recept

Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater

39min
4
(13)

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(44)

Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner

35min
5
(1)

Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar

30min
4.2
(18)

Mannerströms Thaikyckling med chili & lime

30min
3.8
(12)

Mannerströms paprikakyckling

25min
3.9
(23)

Mannerströms gula currykyckling

30min
4
(82)

Festkyckling i Portvin

20min
4
(4)

Citron, vitlök och sardellfyllt Majskycklingbröst

45min
4
(1)

Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé

45min
0
(0)