Recept

Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados

4
(12)
God kycklingpanna med en gräddig sås med härlig smak av äpple.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar. Ta upp dem ur pannan och fräs gul lök och äpple.

  2. Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, cider, grädde, calvados och sist purjolök.

  3. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen 10 min. Servera med potatismos.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 12

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Mannerströms Tvådelade Filé

Läs mer

Liknande recept

Toscanska Kycklingrullader

30min
4
(18)

Örtstekt kycklingbröstfilé, kantarellsås & rostade småpotatisar

30min
4.2
(18)

Sesampanerad kycklingfilé med goda tillbehör

30min
4
(1)

Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips

30min
4
(1)

Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad

30min
3.8
(4)

Mannerströms Thaikyckling med chili & lime

30min
3.8
(12)

Mannerströms paprikakyckling

25min
3.9
(23)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
4.4
(37)

Mannerströms italienska kycklingbröst

30min
4.5
(4)

Mannerströms gula currykyckling

30min
4
(83)