Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados

Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados

4 pers

Ingredienser

8 skivor Mannerströms marinerad tvådelad kycklingfilé med kycklingfond
1 äpple (skivor)
1 gul lök (finhackade)
1 bit purjolök (ca 10 cm fint strimlad)
En skvätt calvados
1,5 dl äppelcider
2 dl grädde
Salt & Peppar
Smör
Guldfågelns kycklingfond

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt och peppar. Ta upp dem ur pannan och fräs gul lök och äpple.
Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, cider, grädde, calvados och sist purjolök. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen 10 min. Servera med potatismos.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök