Recept

Paprikafyllda kycklingrullader med pepparsås

0
(0)
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Kycklingbröstfiléer
  • 3 st Gul, grön och röd paprika
  • 100 g Bacon
  • Några blad bladspenat
  • Smör
  • 3 st Schalottenlökar, finhackade
  • 1 msk Grönpeppar
  • 2 tsk Vitpeppar
  • 1 msk Rosépeppar
  • 3 dl Vitt vin
  • 1 l Kycklingbuljong
  • 2 tsk Dragon
  • 2 msk Kinesisk soja
  • Arrowrot

Tillagning:

  1. RULLADER: skär ett snitt i varje filé så att den blir dubbelt så stor men tunn.

  2. Skär paprikorna i tunna stavar. Lägg stavarna i varje filé och krydda med salt och peppar.

  3. Lägg i bacon och bladspenat. Rulla ihop filéerna.

  4. Smöra folioark och lägg varje filérulle på. Vira folien hårt runt filéerna, så att du får 2 eller 4 korvar.

  5. Grädda kycklingkorvarna i ugn, 175°C i 30 min. Låt korvarna vila i 10 min. innan du skivar dem.

  6. SÅS: bryn de hackade lökarna lätt i smöret. rör ner de tre pepparsorterna. Häll i vinet och låt koka ett par minuter.

  7. Häll i buljongen och låt koka livligt utan lock tills hälften återstår.

  8. Strö i dragon och för ner sojan. Red av med lite arrowrot om såsen är tunn.

  9. Servera de skivade kycklingrulladerna på en spegel av pepparsås och klyftpotatis till.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky

45min
4
(2)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
3.8
(18)

Festkyckling i Portvin

20min
3.7
(3)