Mannerströms gula currykyckling
Ingredienser
- 1 pkt Mannerströms tvådelade kycklingfilé med fond
- 1 st Gul lök, finhackad
- 1 st Röd paprika, finhackad
- 2 st Vitlöksklyftor, rivna
- 1 dl Koncentrerad äpplejuice
- 0.5 st Banan, finhackad
- 2 dl Grädde
- 2 st Curry
- Salt och peppar
- Smör
- Guldfågelns kycklingfond (finns i kycklingförpackningen)
Tillagning:
-
Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt, peppar och curry.
-
Ta upp kycklingfiléerna ur pannan och fräs lite mer currypulver med löken, vitlöken, paprikan och bananen.
-
Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, äppeljuice och grädde. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min.
-
Servera med t.ex. ris och en sallad.