Recept
Mannerströms gula currykyckling
Vi lovar du kommer inte bli besviken. Denna härliga currykyckling kommer gå hem av alla, fungerar för alla tillfällen och är perfekt för alla tillfällen.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 1 pkt Mannerströms tvådelade kycklingfilé med fond
- 1 st Gul lök, finhackad
- 1 st Röd paprika, finhackad
- 2 st Vitlöksklyftor, rivna
- 1 dl Koncentrerad äpplejuice
- 0.5 st Banan, finhackad
- 2 dl Grädde
- Currypulver
- Salt och peppar
- Smör
- Guldfågelns kycklingfond (finns i kycklingförpackningen)
Tillagning:
-
Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt, peppar och curry.
-
Ta upp kycklingfiléerna ur pannan och fräs lite mer currypulver med löken, vitlöken, paprikan och bananen.
-
Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, äppeljuice och grädde. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min.
-
Servera med t.ex. ris och en sallad.
Liknande recept
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Sesampanerad kycklingfilé med goda tillbehör
Sesampanerad kycklingfilé med goda tillbehör
Läs mer om Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips
Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips
Läs mer om Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Läs mer om Mannerströms Thaikyckling med chili & lime
Mannerströms Thaikyckling med chili & lime
Läs mer om Mannerströms paprikakyckling
Mannerströms paprikakyckling
Läs mer om Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados
Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados
Läs mer om Mannerströms italienska kycklingbröst
Mannerströms italienska kycklingbröst
Läs mer om Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap
Läs mer om Festkyckling i Portvin