Recept

Mannerströms gula currykyckling

4.1
(70)
Vi lovar du kommer inte bli besviken. Denna härliga currykyckling kommer gå hem av alla, fungerar för alla tillfällen och är perfekt för alla tillfällen.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Mannerströms tvådelade kycklingfilé med fond
  • 1 st Gul lök, finhackad
  • 1 st Röd paprika, finhackad
  • 2 st Vitlöksklyftor, rivna
  • 1 dl Koncentrerad äpplejuice
  • 0.5 st Banan, finhackad
  • 2 dl Grädde
  • Currypulver
  • Salt och peppar
  • Smör
  • Guldfågelns kycklingfond (finns i kycklingförpackningen)

Tillagning:

  1. Bryn kycklingfiléerna i smör och krydda med salt, peppar och curry.

  2. Ta upp kycklingfiléerna ur pannan och fräs lite mer currypulver med löken, vitlöken, paprikan och bananen.

  3. Tillsätt Guldfågelns kycklingfond, äppeljuice och grädde. Lägg tillbaka kycklingen och låt puttra i såsen ca 10 min.

  4. Servera med t.ex. ris och en sallad.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 70

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Mannerströms Tvådelade Filé

Läs mer

Liknande recept

Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater

39min
3.9
(8)

Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner

35min
0
(0)

Toscanska Kycklingrullader

30min
4
(18)

Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis

30min
3.6
(5)

Mannerströms Thaikyckling med chili & lime

30min
4.1
(8)

Mannerströms paprikakyckling

25min
4
(20)

Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky

45min
3
(3)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
4.2
(28)

Mannerströms Kycklingbröst med äpple och calvados

30min
3.8
(10)

Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap

30min
3.5
(4)