Recept
Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

Snabbt, enkelt och gott med gnocchi och kyckling i en gräddig sås med bladspenat, kantareller och körsbärstomater.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Tunnskivad kycklingfilé ca 600 g
- 4 port. Gnocchi, färsk
- 200 g Kantareller, eller annan svamp (rensad)
- 1.5 dl Grädde
- 1 påse Bladspenat (70 g)
- 1 ask Körsbärstomater, halverade
Tillagning:
-
Koka Gnocchin enligt anvisningar, låt rinna av.
-
Dela kycklingskivorna en gång och stek dem i en teflonpanna med lite smör tillsammans med kantarellerna och ta därefter i Gnocchin, låt fräsa med någon minut.
-
Häll i grädden, smaka av med salt och peppar och vänd ner spenaten.
-
Servera direkt med halverade körsbärstomater och ev lite färsk basilika el dragon.
Liknande recept
Läs mer om Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad
Läs mer om Kycklingfilé i Sambalcrème
Kycklingfilé i Sambalcrème
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Grillad kycklingfilé sandwich med äppelslaw & mangomayo
Grillad kycklingfilé sandwich med äppelslaw & mangomayo
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök