Recept

Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

4.3
(3)
Snabbt, enkelt och gott med gnocchi och kyckling i en gräddig sås med bladspenat, kantareller och körsbärstomater.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Koka Gnocchin enligt anvisningar, låt rinna av.

  2. Dela kycklingskivorna en gång och stek dem i en teflonpanna med lite smör tillsammans med kantarellerna och ta därefter i Gnocchin, låt fräsa med någon minut.

  3. Häll i grädden, smaka av med salt och peppar och vänd ner spenaten.

  4. Servera direkt med halverade körsbärstomater och ev lite färsk basilika el dragon.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.3 / 5. Antal röster: 3

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tunnskivad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept

Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries

40min
5
(1)

Krämig pasta med citron & vitlök

20min
4.1
(61)

Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis

30min
3.6
(5)

Tvådelad kycklingfilé i asiatisk marinad & nudelsallad

30min
3.8
(4)

Kycklingfilé med soltorkade tomater & mozzarella

40min
4
(47)

Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater

20min
3.1
(16)

Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré

30min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt

4
(1)

Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök

3.8
(5)