Tunnskivad Kycklingfilé

Horisontellt skuren kycklingbröstfilé, 4 skivor per filé.

Art nr: 1111

Innehåll:

Kycklingbröstfilé (100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Tillaga kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175 °C. Kycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag. Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.

Hållbarhet & förvaring:

Förvaring: Förvaras vid högst +0°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 500 kj/ 120 kcal
  • protein 23 g
  • kolhydrat 0,5 g
  • - varav sockerarter 0,5 g
  • fett 3 g
  • - varav mättat fett 1 g
  • salt 0,2 g
Recept med

Tunnskivad Kycklingfilé

Toscanska Kycklingrullader

30min
4
(18)

Örtpanerad kycklingfilé med potatis- och pumpamos smaksatt med parmesan och syrade rädisor

4.5
(4)

Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky

45min
3
(3)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
4.4
(34)

Mannerströms Kycklinglasagne

60min
3.7
(10)

Mannerströms Grillade kycklingskivor med kapris, rödbetor, rödlök och bacon

20min
0
(0)

Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé

25min
3.7
(6)

Kycklingschnitzel med rökt skinka och cheddar

30min
3.8
(6)

Kycklingrullader med äpple, purjo & dijonsenap

30min
3.5
(4)

Kycklingrullader med currysås, linser & blomkålssallad

20min
3
(2)

Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris

20min
4
(1)

Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

20min
4.3
(3)

Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs

20min
5
(1)

Citronglacerade kycklingskivor med Quinoasallad

70min
5
(1)