Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé

Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé

4 pers

Ingredienser

1 fp Guldfågelns Tunnskivade Kycklingfilé
250 g nudlar
1 knippe salladlök
4 msk jordnötsolja
1 röd chili
2 klyftor vitlök
1 broccoli
2 röda paprikor
150 g sugersnaps
100 g böngroddar
8 champinjoner
½ msk fisksås
1 tsk sesamolja
2 lime
½ dl cashewnötter
Koriander´
Dressing:
5 msk soja
2 msk Hoisinsås
½ tsk torkad ingefära
2 klyftor vitlök
1 tsk honung

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Koka nudlarna precis mjuka. Häll av vattnet och skölj i kallt vatten. Strimla kyckling och salladslök. Värm olja i en wokpanna och lägg i salladslöken och kycklingen. Finhacka vitlök och chili, blanda ner i kycklingen. Skär broccoli i mindre buketter och lägg ner i woken. Strimla paprikan, skär svampen i skivor och lägg ner dem i woken och låt dem bli varma. Häll i fisksås och sesamolja. Blanda i nudlar. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna. Skär limen på hälften och grilla i stekpanna. Rör samman dressingen. Pressa lime över woken, toppa med cashewnötterna och koriandern. Servera med dressingen i en skål vid sidan om.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök