Kycklingrullader med currysås, linser & blomkålssallad

Kycklingrullader med currysås, linser & blomkålssallad

4 pers

Ingredienser

1 förp. Guldfågelns tunnskivade kycklingfilé
Mango chutney
Curry
Smör
Tandpetare (av trä)
1 burk kokosmjölk
Salt & peppar.
Blomkålssallad:
1 stort blomkålshuvud (delat i stora bitar)
ca 1 dl kokta röda linser (finns färdiga att köpa)
1-2 röda chili (finhackade)
2-3 salladslökar (i tunna skivor)
2 msk brunt senapsfrö (rostade i panna)
2 msk god rapsolja

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Lägg ut kycklingskivorna på en stor skärbräda eller bricka. Salta & peppra. Stryk en tsk chutney på varje skiva. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna och lägg i en rejäl klick smör. Bryn rulladerna så att de får fin färg på båda sidor. Tillsätt 1 msk curry och kokosmjölk. Låt koka ihop på låg värme. Dela blomkålen i stora bitar. Koka blomkålen i ca 2 min, låt rinna av. Blanda blomkål i en skål med linser, lök, chili & senapsfrö.
Smaka av med salt & peppar och servera med rulladerna.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök