Recept

Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris

4
(1)
Nyttigt och fräscht. Servera som förrätt eller enklare lunch.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Tunnskivad kycklingfilé
  • 2 knippe Sparris, delade på hälften
  • 50 g Smör
  • 2 dl Hasselnötter, grovhackade
  • 1 påse Ruccola (ca 70 g)
  • 150 g Parmesanost, hyvlad
  • 2 msk God olivolja

Tillagning:

  1. Pensla kycklingen med lite olja och grilla skivorna, krydda med salt och peppar.

  2. Stek sparris i smör tillsammans med hasselnötterna, krydda med salt och peppar.

  3. Fördela kycklingen på fyra tallrikar och lägg på den stekta sparrisen, ruccola och parmesan. Ringla över en god olivolja och ev lite balsamvinäger.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tunnskivad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept

Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips

30min
4
(1)

Ljummen kycklingsallad med avokado och fetaost

30min
3.5
(4)

Kycklinggryta med sting

30min
4.3
(25)

Kycklingfilé i Cider och Senap

30min
0
(0)

Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor

30min
0
(0)

Kycklingfilé i chilibuljong

30min
1
(1)

Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika

30min
2.6
(8)

Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter

20min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Citronstekt kyckling med pasta

30min
0
(0)