Recept

Grillad kycklingcarpaccio med hasselnötstekt sparris

4
(1)
Nyttigt och fräscht. Servera som förrätt eller enklare lunch.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Tunnskivad kycklingfilé
  • 2 knippe Sparris, delade på hälften
  • 50 g Smör
  • 2 dl Hasselnötter, grovhackade
  • 1 påse Ruccola (ca 70 g)
  • 150 g Parmesanost, hyvlad
  • 2 msk God olivolja

Tillagning:

  1. Pensla kycklingen med lite olja och grilla skivorna, krydda med salt och peppar.

  2. Stek sparris i smör tillsammans med hasselnötterna, krydda med salt och peppar.

  3. Fördela kycklingen på fyra tallrikar och lägg på den stekta sparrisen, ruccola och parmesan. Ringla över en god olivolja och ev lite balsamvinäger.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tunnskivad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept

Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater

39min
4
(9)

Krämig pasta med citron & vitlök

20min
4.1
(58)

Souvlaki kyckling med tomat & bönsallad samt fetaost

25min
5
(1)

Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd

30min
0
(0)

Ljummen kycklingsallad med avokado och fetaost

30min
3.5
(4)

Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor

30min
0
(0)

Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter

20min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Citrongrillat kycklingspett med rösti

30min
0
(0)

Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé

45min
0
(0)