Recept
Fullkornspastasallad med kycklingfilé samt en örtkesella

Nyttig och god pastasallad med grillad kycklingfilé samt en örtkesella.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 påse Färdiggrillad kycklingbröstfilé grillkrydda
- 0.5 dl Hackade örter, valfria
- 2 dl Kesella eller kvarg
- 0.5 st Citron, saft
- 4 port. Fullkornspasta, kokt och avrunnen
- 200 g Champinjoner, skivade
- 1 påse Ruccola (75g)
- 0.5 dl Pinjenötter, rostade
- 1 ask Cocktailtomater
- 2 msk Olivolja
- 70 g Parmesanost, hyvlad
Tillagning:
-
Värm kycklingbröstfiléerna enligt anvisningar på förpackningen.
-
Blanda örterna med kesellan och citronen, smaka av med salt och peppar.
-
Blanda den kokta pastan med champinjoner, ruccola, pinjenötter och cocktailtomater. Ringla över olivoljan.
-
Skiva den stekta kycklingen och lägg ovanpå, strö över parmesanen.
