Recept
Kycklingfilé i krämig sås med bandspagetti

En god och krämig kycklingpasta som passar både till vardag och fest.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer
- 1 st Purjolök, strimlad
- 2 hg Champinjoner, i skivor
- 1 st Hönsbuljongtärning
- 3 dl Grädde
- Smör att steka i
- 1.5 tsk Salt
- 1 tsk Rosépeppar, hel, mortlad
- 1 tsk Piffi allkrydda
Tillagning:
-
Fräs purjolök och champinjoner, salta.
-
Stek kycklingfiléerna, krydda.
-
Häll över svampen och löken över kycklingen, tillsätt buljongtärningen och grädden. Låt puttra i ca 10 min.
-
Servera med bandspagetti.
Liknande recept
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Läs mer om Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng
Läs mer om Kycklingtagliatelle
Kycklingtagliatelle
Läs mer om Kycklingfilé med vinsmör
Kycklingfilé med vinsmör
Läs mer om Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Läs mer om Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta
Läs mer om Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Läs mer om Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Ugnsgratinerad kycklingfilé med soltorkade tomater, oliver & basilika
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola