Recept

Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs

5
(1)
En Clubsandwich med kyckling och en härlig tonfisk- och currymajonnäs. Serveras med fräscha grönsaker.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Tunnskivad kycklingfilé färsk eller fryst
  • 8 st Skivor formfranska
  • 2 dl Majonnäs
  • 0.5 st Citron, saften
  • 150 g Tonfisk
  • 0.5 tsk Curry
  • 4 st Tomater, skivade
  • 1 st Romansalladshuvud, plockade blad
  • 1 st Rödlök, skivad
  • 8 st Lufttorkad skinka, tunt skivad

Tillagning:

  1. Rosta brödskivorna.

  2. Mixa majonnäs, citron, tonfisk och curry i en matberedare, smaka av med salt och peppar.

  3. Pensla kycklingen med lite olja och grilla skivorna.

  4. Bred ut tonfisksåsen på ena sidan av de rostade brödskivorna.

  5. Lägg på tomatskivorna, salladen, rödlöken, kycklingen och den lufttorkade skinkan. Avsluta med en brödskiva på toppen med dressing nedåt. Dela på hälften med vass kniv och stick igenom en tandpetare på halvorna så att de håller ihop.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tunnskivad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept

Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng

40min
0
(0)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
4.2
(12)

Kycklingfilé i Cider och Senap

30min
0
(0)