Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs

Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs

4 pers

En Clubsandwich med kyckling och en härlig tonfisk- och currymajonnäs. Serveras med fräscha grönsaker.

Ingredienser

1 pkt Guldfågeln Tunnskivad Kycklingbröstfilé
8 st skivor formfranska
2 dl majonnäs
1 halv citron, pressad
1 burk tonfisk, ca 150 g
½ tsk curry
4 tomater, skivade
1 romansallad huvud, sköljd och pillade blad
1 rödlök, skivad
8 tunna skivor lufttorkad skinka

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Rosta brödskivorna.
Mixa majonnäs, citron, tonfisk och curry i en matberedare, smaka av med salt och peppar.
Pensla kycklingen med lite olja och grilla skivorna.
Bred ut tonfisksåsen på ena sidan av de rostade brödskivorna.
Lägg på tomatskivorna, salladen, rödlöken, kycklingen och den lufttorkade skinkan. Avsluta med en brödskiva på toppen med dressing nedåt. Dela på hälften med vass kniv och stick igenom en tandpetare på halvorna så att de håller ihop.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök