Recept
Favoritgryta

Enkel och snabb favoritgryta med kycklingfilé med både svartvinbärssaft och persika.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer, frysta eller färska
- Smör
- 0.5 st Purjolök
- 200 g Färsk svamp
- 3 msk Soja
- 2 msk Svartvinbärssaft
- 0.5 dl Vatten
- 2 msk Vinäger
- 2 smk Socker
- 2 krm Ingefära
- Salt och peppar
- 100 g Gröna ärtor
- 1 burk Persikor
Tillagning:
-
Strimla köttet och bryn det i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner dem i stekgrytan. Låt dem stekas med köttet i 5 min.
-
Tillsätt övriga ingredienser utom ärtor och persikor. Låt koka upp.
-
Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärtorna. Hetta upp grytan och servera med ris och sallad.
Liknande recept
Läs mer om Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör
Läs mer om Teriyaki kyckling med spenat & mango-sallad St. Agur och sesampotatis
Teriyaki kyckling med spenat & mango-sallad St. Agur och sesampotatis
Läs mer om Trädgårdskyckling
Trädgårdskyckling
Läs mer om Kycklingtagliatelle
Kycklingtagliatelle
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Kycklingfilé i Sambalcrème
Kycklingfilé i Sambalcrème
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Läs mer om Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Ungsgratinerad kyckling med rökt sidfläsk
Läs mer om Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé