Recept
Favoritgryta

Enkel och snabb favoritgryta med kycklingfilé med både svartvinbärssaft och persika.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer, frysta eller färska
- Smör
- 0.5 st Purjolök
- 200 g Färsk svamp
- 3 msk Soja
- 2 msk Svartvinbärssaft
- 0.5 dl Vatten
- 2 msk Vinäger
- 2 smk Socker
- 2 krm Ingefära
- Salt och peppar
- 100 g Gröna ärtor
- 1 burk Persikor
Tillagning:
-
Strimla köttet och bryn det i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner dem i stekgrytan. Låt dem stekas med köttet i 5 min.
-
Tillsätt övriga ingredienser utom ärtor och persikor. Låt koka upp.
-
Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärtorna. Hetta upp grytan och servera med ris och sallad.
Liknande recept
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Sambalfilé
Sambalfilé
Läs mer om Röd kycklingsoppa
Röd kycklingsoppa
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklingfilé i Mousserande Vin
Kycklingfilé i Mousserande Vin
Läs mer om Kyckling Kiev
Kyckling Kiev
Läs mer om Inbakad fylld filé
Inbakad fylld filé
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Grillad Tvådelad filé m. sötpotatiskompott
Läs mer om Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat