Recept

Favoritgryta

0
(0)
Enkel och snabb favoritgryta med kycklingfilé med både svartvinbärssaft och persika.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Strimla köttet och bryn det i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner dem i stekgrytan. Låt dem stekas med köttet i 5 min.

  2. Tillsätt övriga ingredienser utom ärtor och persikor. Låt koka upp.

  3. Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärtorna. Hetta upp grytan och servera med ris och sallad.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Teriyaki kyckling med svamp, salladslök & picklad gurka

30min
3.8
(5)

Tomat & Basilikafilé

25min
3
(1)

Trädgårdskyckling

30min
4.5
(4)

Mannerströms Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky

45min
3
(3)

Kycklingtagliatelle

30min
4.6
(5)

Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré

30min
0
(0)

Kyckling i ugn med smak av grönpeppar

30min
3.6
(8)

Clubsandwich med tonfisk & currymajonnäs

20min
5
(1)

Citrongrillat kycklingspett med rösti

30min
0
(0)

Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé

45min
0
(0)