Recept

Favoritgryta

0
(0)
Enkel och snabb favoritgryta med kycklingfilé med både svartvinbärssaft och persika.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Strimla köttet och bryn det i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner dem i stekgrytan. Låt dem stekas med köttet i 5 min.

  2. Tillsätt övriga ingredienser utom ärtor och persikor. Låt koka upp.

  3. Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärtorna. Hetta upp grytan och servera med ris och sallad.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Kycklingbröstfiléer

Läs mer

Liknande recept

Souvlaki kyckling med tomat & bönsallad samt fetaost

25min
5
(1)

Parmesan och rosmaringratinerad kycklingbröstfilé med tomatbrässerad zuccini och potatisgratäng

40min
0
(0)

Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon

30min
4.4
(34)

Kycklingtagliatelle

30min
4.6
(5)

Kycklingfilé med örter

30min
0
(0)

Kycklingfilé med Dijonsås

30min
0
(0)

Kycklingfilé i chilibuljong

30min
1
(1)

Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

20min
4.3
(3)

Fylld kycklingfile med gorgonzola

4.5
(4)

Festkyckling i Portvin

20min
3.7
(3)