Recept

Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme

0
(0)
Grillad kycklingfilé med rösti och god sås. Favorit hos barnen.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Värm kycklingfiléerna grillkrydda enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Riv potatis och morot. Skiva löken och hacka majsen grovt. Blanda med potatis/morot, salta och peppra. Forma till plättar och stek i olja och smör i en het stekpanna. Vänd när de fått fin färg och stek nån minut på andra sidan. Ta dem ur pannan och lägg på en plåt och låt bli färdiga i ugnen (ca 150°C).

  3. Blanda samman Cayenne, honung och crème fraiche (smaka gärna av såsen, Cayenne kan vara starkt).

  4. Skala och dela avokadon på röstin och klicka lite chili crème på kycklingen. Servera! Tips: Är du osäker på att plättarna ska "hänga ihop" så kan du vispa upp ett ägg och blanda med potatisblandningen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept

Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

0
(0)

Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter

20min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
0
(0)