Recept
Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot
Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 100 g Färsk spenat, tvättad
- 1 st Rött äpple
- 1 st Rödlök, skivad
- 2 kvistar Dill, plockad
- 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
- 1 dl Vispgrädde
- 1 tsk Socker
- 1 st Citron, rivet skal och saft
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.
-
Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.
-
Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.
-
Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...
Liknande recept
Läs mer om Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklingfyllda Tortillas
Kycklingfyllda Tortillas
Läs mer om Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater
Läs mer om Grillad kycklingfilé med rostad potatis, tomat, bacon, vitlök & bönor
Grillad kycklingfilé med rostad potatis, tomat, bacon, vitlök & bönor
Läs mer om Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Läs mer om Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Favoritgryta
Favoritgryta
Läs mer om Cornflakes filé