Recept
Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 100 g Färsk spenat, tvättad
- 1 st Rött äpple
- 1 st Rödlök, skivad
- 2 kvistar Dill, plockad
- 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
- 1 dl Vispgrädde
- 1 tsk Socker
- 1 st Citron, rivet skal och saft
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.
-
Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.
-
Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.
-
Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...
