Recept

Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

5
(1)
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
  • 100 g Färsk spenat, tvättad
  • 1 st Rött äpple
  • 1 st Rödlök, skivad
  • 2 kvistar Dill, plockad
  • 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 tsk Socker
  • 1 st Citron, rivet skal och saft
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.

  3. Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.

  4. Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept

Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé

20min
4.4
(12)

Ugnsbakad bröstfilé med bakade betor och vispat citrus- och fänkålssmör

40min
4.3
(45)

Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli

20min
5
(3)

Sambalfilé

30min
3.3
(3)

Kycklingstroganoff

20min
3.6
(23)

Kyckling och fetaostpaj med rödbetssallad och dillyoghurt

40min
5
(2)

Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme

30min
0
(0)

Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter

20min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

20min
4.3
(3)