Recept

Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

5
(1)
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
  • 100 g Färsk spenat, tvättad
  • 1 st Rött äpple
  • 1 st Rödlök, skivad
  • 2 kvistar Dill, plockad
  • 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 tsk Socker
  • 1 st Citron, rivet skal och saft
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.

  3. Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.

  4. Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept