Recept

Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

5
(1)
Antal personer:

Ingredienser

  • 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
  • 100 g Färsk spenat, tvättad
  • 1 st Rött äpple
  • 1 st Rödlök, skivad
  • 2 kvistar Dill, plockad
  • 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
  • 1 dl Vispgrädde
  • 1 tsk Socker
  • 1 st Citron, rivet skal och saft
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.

  3. Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.

  4. Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept

Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries

40min
5
(1)

Kycklingfilé med apelsin- och kardemummasås med ugnsrostade rotfrukter & grönkålschips

30min
0
(0)

Kycklingbröstfilé med färsk spenat och soltorkade tomater

20min
3
(14)

Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor

30min
0
(0)

Kycklinggryta med dragon och Dijon

30min
4
(47)

Grillad kycklingfilé med rostad potatis, tomat, bacon, vitlök & bönor

0
(0)

Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme

30min
0
(0)

Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter

20min
0
(0)

Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh

30min
4
(1)

Cheddar-o spenatspäckad parmalindad Tvådelad kycklingfilé

45min
0
(0)