Chicken Rings med bakpotatis

Chicken Rings med bakpotatis

4 pers

En god röra i en bakpotatis, toppad med en frasigt panerad kycklingring.

Ingredienser

1 pkt Chicken Rings
4 stora eller 8 små bakpotatisar
1 pkt Bacon
1 Rödlök, finhackad
1 Röd paprika, skuren i mindre bitar
2 msk Mango chutney
1 dl Majonnäs
2 dl Crème fraiche
2 msk Färsk Oregano, hackad
½ tsk Curry
Salt och peppar
ev. Cayennepeppar

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Skölj och torka potatisarna. Använd en gaffel och stick några hål i varje. Baka dem mitt i ugnen, ca 50 min på 225°C, eller i mikrovågsugnen ca 14 min på full effekt.
Klipp bacon i bitar och fräs tills det blir knaperstekt. Låt svalna.
Tillaga Chicken Rings enligt anvisningar på paketet.
Blanda paprika och rödlök med majonnäs, crème fraiche, mango chutney, oregano och curry. Rör ner bacon och smaka av med salt och peppar. Gillar du kryddstarkt kan du röra ner lite cayennepeppar och mer curry.
Skär ett kryss i potatisarna och tryck upp en öppning i skalet genom att pressa från kortsidorna. Fyll dem med baconröran och stick ner ett par Chicken Rings i röran.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök