Chicken Nuggets i pita

Chicken Nuggets i pita

4 pers

Krispiga Chicken Nuggets i pitabröd med goda såser. Panaden är gjord på majs- och rismjöl, ej tillsatt gluten.

Ingredienser

1 pkt Chicken Nuggets Crispy
4 st Pitabröd
1 ask Cocktailtomater, halverade
½ Gurka, hackad
3 Morötter, grovt rivna
250 g Vitkål, fint strimlad
Het Tomatsås:
½ Gul lök, finhackad
1-2 Vitlöksklyftor, finhackad
½ Röd chili, finhackad
250 g Krossade tomater
Salt och peppar
Vit kebabsås:
1 vitlöksklyfta, pressad
2 dl Turkisk yoghurt
1½ msk Olivolja
Färsk mynta
Salt och peppar

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Tomatsås: Fräs gul lök, vitlök och chili försiktigt i olja utan att det tar färg. Häll i krossad tomat och koka i 10 min. Mixa röran till en slät sås. Smaka av med salt och peppar och låt svalna.
Kebabsås: Blanda vitlöken med yoghurt och olivolja. Rör ner hackad färsk mynta och smaka av med salt och peppar.
Tillaga Chicken Nuggets enligt anvisningar på förpackningen och värm pitabröden lite lätt.
Fyll pitabröden med grönsaker och nuggets. Välj sedan hur mycket du vill ha av de olika såserna. Ju mer het sås desto starkare.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök