Chicken Nuggets i pita
Ingredienser
- 350 g Chicken Nuggets Crispy
- 4 st Pitabröd
- 1 ask Cocktailtomater
- 0.5 st Gurka, hackad
- 3 st Morötter, grovt rivna
- 250 g Vitkål, fint strimlad
- 0.5 st Gul lök, hackad
- 2 st Vitlöksklyftor, finhackade
- 0.5 st Chili, finhackad
- 250 g Krossade tomater
- Salt och peppar
- 1 st Vitlöksklyfta, pressad
- 2 dl Turkisk yoghurt
- 1.5 msk Olivolja
- Färsk mynta
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Värm Chicken Nuggets enligt anvisningar på förpackningen.
-
Tomatsås: Fräs gul lök, vitlök och chili försiktigt i olja utan att det tar färg. Häll i krossad tomat och koka i 10 min. Mixa röran till en slät sås. Smaka av med salt och peppar och låt svalna.
-
Kebabsås: Blanda vitlöken med yoghurt och olivolja. Rör ner hackad färsk mynta och smaka av med salt och peppar.
-
Värm pitabröden.
-
Fyll pitabröden med grönsaker och nuggets. Välj sedan hur mycket du vill ha av de olika såserna. Ju mer het sås desto starkare.