Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 påse Buffalo Wings BBQ
- 1 msk Rapsolja
- 1 st Liten gul lök, finhackad
- 2 msk Krossad vitlök
- 2 msk Ingefära, riven
- 2 msk Chili, finhackad
- 0.5 st Röd paprika, finhackad
- 0.5 st Gul paprika, finhackad
- 1 dl Hoisinsås
- 0.5 dl Limejuice
- 0.5 dl Basilika, grovt hackad
Tillagning:
-
Värm Buffalo Wings enligt anvisningar på förpackningen.
-
Värm upp oljan och tillsätt löken. Fräs tills genomskinlig. Tillsätt vitlök, ingefära, chili & paprika. Fräs paprikan mjuk, häll i hoisinsås, limejuice och låt sjuda ett par minuter.
-
Servera i skål eller ringla över ett stort fat med Buffalo Wings. Garnera med grovt hackad basilika.
Liknande recept
Läs mer om Tortilla wrap med sweet chili kyckling
Läs mer om Tortilla wrap med sweet chili kyckling
Tortilla wrap med sweet chili kyckling
Läs mer om Kyckling-avocado Quesadilla
Läs mer om Kyckling-avocado Quesadilla
Kyckling-avocado Quesadilla
Läs mer om Krispiga kycklingvingar med sötstark paprikadipp & fänkål- och äppelsallad- slaw
Läs mer om Krispiga kycklingvingar med sötstark paprikadipp & fänkål- och äppelsallad- slaw
Krispiga kycklingvingar med sötstark paprikadipp & fänkål- och äppelsallad- slaw
Läs mer om Buffalo Wings med mango-chilidipp
Läs mer om Buffalo Wings med mango-chilidipp
Buffalo Wings med mango-chilidipp
Läs mer om Buffalo Wings med mangosås och grönsaker
Läs mer om Buffalo Wings med mangosås och grönsaker
Buffalo Wings med mangosås och grönsaker
Läs mer om Buffalo Wings med Chiliaioli
Läs mer om Buffalo Wings med Chiliaioli
Buffalo Wings med Chiliaioli
Läs mer om Buffalo Wings med Blue cheese dippsås
Läs mer om Buffalo Wings med Blue cheese dippsås
Buffalo Wings med Blue cheese dippsås
Läs mer om Buffalo Wings med aubergine och pinjedipp
Läs mer om Buffalo Wings med aubergine och pinjedipp
Buffalo Wings med aubergine och pinjedipp
Läs mer om Buffalo Wings m. Margarita dip
Läs mer om Buffalo Wings m. Margarita dip
Buffalo Wings m. Margarita dip
Läs mer om Buffalo Wings med aioli
Läs mer om Buffalo Wings med aioli