Recept
Thailändska salladswraps med kycklingfärs

Fantastiskt goda salladswraps med god het thailändska kycklingfärs.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 450 g Kycklingfärs
- Olivolja och sesamolja
- 2 st Vitlöksklyftor, hackade
- 1 bit Ingefära, finhackad
- 2 st Röda chili, urkärnade och hackade
- 1 msk Brunt socker
- 2 msk Fisksås
- 1 msk Japansk soja
- 0.5 st Lime, zest
- 1 dl Limejuice
- 2 st Hjärtsalladshuvud, fint plockade blad
- 3 st Vårlökar, fint skivade
- En handfull plockad koriander
Tillagning:
-
Hetta upp oliv- och sesamolja i en wok. Fräs kycklingfärs tills den är klar.
-
Tillsätt brunt socker, vitlök, ingefära, chilis och värm upp. Häll i soja, fisksås, limejuice och limezest och ta av från värmen.
-
Lägg ut individuella salladsblad och fyll med färsblandningen. Garnera med vårlök och koriander och servera.
