Testa tacos på ett nytt sätt och ge den en asiatisk touch. Majskycklingfärs gör den lite extra lyxig. Här tillför örterna väldigt god fräschör så ta er tid att köpa hem dem och använd rikligt.
Stek kycklingfärsen gyllene tillsammans med vitlök i matolja. Tillsätt korianderfrön, soja, sesamolja, chiliflakes och sesamfrön och stek försiktigt någon minut till.
2
Blanda ihop majonnäs med limeskal och saft. Smaka av med en nypa socker och salt.
3
Montera tacos på tortillabröd med färs i botten, toppa med majonnäs, majs, rödkål och sist färska örter.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 7
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Hel timjan- och citronmajskyckling med rostad purjopotatis
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Citronmajskyckling, pasta med dragon- smörsås, grön sparris & rostade hasselnötter
Taco på stekt majskycklinglårfilé
Toast på majskycklingfilé med chorizo, spenat och pocherat ägg
Tomatbräserad majskycklinglår med tomat, persilja, citron och piri piri
Frasigt majskycklinglår med misomajonnäs och 2 sorters kål
Tacogratäng med salsa, nachos & crème fraiche
Ugnsstekt Majskycklingbröstfilé på grillat bröd med ärtor, parmesan & mynta
Majskycklingköttbullar med parmesan, persilja, vitlök och citron i tomatsås