Recept
Grillade kycklingben med sardell, citron och parmesandipp serveras med dippgrönsaker.

Ibland behöver man inte göra det så svårt. Servera lite kycklingben, grönsaker i stavar och en dippsås. Vill du göra det ännu enklare använd våra färdiggrillade frysta kycklingben.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 900 g Kycklingben
- 1 dl Grillolja
- 1 dl Majonnäs
- 2 dl Crème fraiche
- 50 g Parmesanost, riven
- 30 g Sardeller, hackade
- 1 st Citron, skal från hela, saft från halva
- 200 g Morot
- 200 g Blomkålsbuketter
- 200 g Gurka
- 200 g Selleri
Tillagning:
-
Pensla benen med grillolja, grilla dem ca 20 min, salta och peppra.
-
Blanda majonnäsen, crème fraichen, parmesanen, sardellerna, citronskalet och den pressade saften.
-
Servera som god plockmat med blandade råa dippgrönsaker som morotsstavar, blomkålsbuketter, selleristavar, gurkstavar mm.
