Chicken Drumsticks med spicy potatissallad och senapsaioli

Chicken Drumsticks med spicy potatissallad och senapsaioli

4 pers

Ingredienser

4 port. Chicken Drumsticks
16 medelstora potatisar
1/2 dl god olivolja
Salt & svartpeppar
1/2 dl olivolja el. rapsolja
1/2 dl bruna senapsfrön, rostade
1/2 dl bladpersilja, grovhackad
1 msk krossad vitlök
2 msk citronjuice
15 stänk tabascosås, gärna grön
Senapsaioli:
3 dl majonnäs
3 msk citronjuice
2-3 msk dijonsenap
salt & svartpeppar

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Koka 2 l vatten. Lägg i de tvättade potatisarna. Koka i ca 15 min. Spola dem sen under kallt vatten. Halvera potatisarna och trä på spett med snittytan åt samma håll. Grilla i ugn tills de fått fin färg. Trä av från spetten och lägg i en skål tillsammans med resten av ingredienserna. Blanda och smaka av med salt och peppar. Serveras varm el. kall.
Värm kycklingen enligt anvisningar på förpackningen.
Senapsaioli:
Blanda samman och smaka av med salt & peppar.
Servera med chicken drumsticks eller någon annan kyckling från Guldfågeln.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök