Denna goda potatissallad tillsammans med senapsaiolin är supergod till grillad kyckling. Sommartid passar den perfekt till vårt marinerade grillsortiment.
Värm Chicken Drumsticks enligt anvisningar på förpackningen.
2
Koka 2 l vatten. Lägg i de tvättade potatisarna. Koka i ca 15 min. Spola dem sen under kallt vatten. Halvera potatisarna och trä på spett med snittytan åt samma håll. Grilla i ugn tills de fått fin färg 225°C ca 30 min.
3
Trä av från spetten och lägg i en skål tillsammans med olja, senapsfrön, persilja, vitlök, citronjuice och tabasco. Blanda och smaka av med salt och peppar. Serveras varm el. kall.
4
Blanda samman majonnäs, citronjuice och dijonsenap, smaka av med salt & peppar.
5
Servera potatissalladen med kycklingen och aiolin.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.7 / 5. Antal röster: 3
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!