Recept

Friterad kycklinginnerfilé med nektarinsalsa, citronmarinerad rödlök & vitlöksmajonnäs

0
(0)
Riktigt krispig panerad kycklinginnerfilé som serveras med en fräsch nektarinsalsa. Testa att byta nektarinerna mot mango eller någon annan favoritfrukt.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 påse Kycklinginnerfilé Crunchy
  • 3 st Nektariner, tärnade
  • 100 g Salladslök, skivad
  • 1 st Tomat, tärnad
  • 2 tsk Honung
  • Salt
  • 1 st Rödlök, tunt skivad
  • 2 msk Citronjuice
  • 2 dl Majonnäs
  • 2 st Vitlöksklyftor, pressade
  • Kruksallad
  • Tortillabröd
  • Ev. färsk koriander

Tillagning:

  1. Tillaga kycklinginnerfilé Crunchy enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Lägg rödlöken i en skål. Häll över citronsaft och låt marineras till servering.

  3. Blanda nektarin, tomat och salladslök med honung och salt.

  4. Blanda den pressade vitlöken med majonnäsen.

  5. Skölj salladen och värm bröden.

  6. Varva sallad, lök, majonnäs och kyckling i tortillabröden. Toppa med ev. koriander. Smaklig måltid!

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept

Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries

40min
5
(1)

Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé

20min
4.4
(11)

Honungsfilé med härlig potatis-och avokadosallad

30min
3.6
(5)

Krispiga kycklingvingar med sötstark paprikadipp & fänkål- och äppelsallad- slaw

30min
3.3
(3)

Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat

20min
4.3
(3)

Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer

20min
0
(0)

Chicken Rings Burger

20min
4.5
(2)

Chicken Nuggets i pita

3.1
(7)

Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök

3.8
(5)

Apelsinsmörfilé

0
(0)