Friterad kycklinginnerfilé med nektarinsalsa, citronmarinerad rödlök & vitlöksmajonnäs

Friterad kycklinginnerfilé med nektarinsalsa, citronmarinerad rödlök & vitlöksmajonnäs

4 pers

Riktigt krispig panerad kycklinginnerfilé som serveras med en fräsch nektarinsalsa. Testa att byta nektarinerna mot mango eller någon annan favoritfrukt.

Ingredienser

1 påse Kycklinginnerfilé Crunchy 540 g
3 st nektariner, tärnad
100 g salladslök, skivad
1 stor tomat, tärnad
2 tsk honung
1 nya salt
1 rödlök, tunt skivad
2 msk citronsaft
2 dl majonnäs
2 vitlöksklyftor, pressad
Kruksallad
Salladsblad
Tortillabröd
Ev. färsk koriander

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Lägg rödlöken i en skål. Häll över citronsaft och låt marineras till servering.
Blanda nektarin, tomat och salladslök med honung och salt.
Blanda den pressade vitlöken med majonnäsen.
Skölj salladen och värm bröden.
Tillaga kycklinginnerfiléerna enligt instruktioner på förpackningen.
Varva sallad, lök, majonnäs och kyckling i tortillabröden. Toppa med ev. koriander. Smaklig måltid!

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök