Recept
Friterad kycklinginnerfilé med nektarinsalsa, citronmarinerad rödlök & vitlöksmajonnäs

Riktigt krispig panerad kycklinginnerfilé som serveras med en fräsch nektarinsalsa. Testa att byta nektarinerna mot mango eller någon annan favoritfrukt.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 25min
Ingredienser
- 1 påse Kycklinginnerfilé Crunchy
- 3 st Nektariner, tärnade
- 100 g Salladslök, skivad
- 1 st Tomat, tärnad
- 2 tsk Honung
- Salt
- 1 st Rödlök, tunt skivad
- 2 msk Citronjuice
- 2 dl Majonnäs
- 2 st Vitlöksklyftor, pressade
- Kruksallad
- Tortillabröd
- Ev. färsk koriander
Tillagning:
-
Tillaga kycklinginnerfilé Crunchy enligt anvisningar på förpackningen.
-
Lägg rödlöken i en skål. Häll över citronsaft och låt marineras till servering.
-
Blanda nektarin, tomat och salladslök med honung och salt.
-
Blanda den pressade vitlöken med majonnäsen.
-
Skölj salladen och värm bröden.
-
Varva sallad, lök, majonnäs och kyckling i tortillabröden. Toppa med ev. koriander. Smaklig måltid!