Recept

Friterad kycklinginnerfilé med nektarinsalsa, citronmarinerad rödlök & vitlöksmajonnäs

0
(0)
Riktigt krispig panerad kycklinginnerfilé som serveras med en fräsch nektarinsalsa. Testa att byta nektarinerna mot mango eller någon annan favoritfrukt.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 påse Kycklinginnerfilé Crunchy
  • 3 st Nektariner, tärnade
  • 100 g Salladslök, skivad
  • 1 st Tomat, tärnad
  • 2 tsk Honung
  • Salt
  • 1 st Rödlök, tunt skivad
  • 2 msk Citronjuice
  • 2 dl Majonnäs
  • 2 st Vitlöksklyftor, pressade
  • Kruksallad
  • Tortillabröd
  • Ev. färsk koriander

Tillagning:

  1. Tillaga kycklinginnerfilé Crunchy enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Lägg rödlöken i en skål. Häll över citronsaft och låt marineras till servering.

  3. Blanda nektarin, tomat och salladslök med honung och salt.

  4. Blanda den pressade vitlöken med majonnäsen.

  5. Skölj salladen och värm bröden.

  6. Varva sallad, lök, majonnäs och kyckling i tortillabröden. Toppa med ev. koriander. Smaklig måltid!

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept

Kyckling och fetaostpaj med rödbetssallad och dillyoghurt

40min
0
(0)

Chicken kebab i pitabröd

20min
3.5
(4)

Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök

0
(0)