Ingredienser
450 g Guldfågelns kycklingfärs
En skvätt olja för stekning
1 msk chipotle pulver
0,5 msk spiskummin
2 vitlöksklyftor, finhackad
1 knippe hackad koriander
1 burk svarta bönor, silade
Salt och peppar
1 romansallad, strimlad
1 dl grekisk yoghurt
4 stora tortillabröd
Het tomatsalsa:
4 tomater, urkärnade och tärnade
4 vårlökar, tunt skivade
1 chili, finhackad
Gör så här
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Lägg i kycklingfärsen, vitlöken och kryddorna. Stek till färsen har fått färg och är klar. Värm tortillabröden enligt anvisning på förpackningen. Lägg ut tortillabröden och fyll med färs, bönor, salsa, sallad, yoghurt och koriander. Rulla så tätt som möjligt och stick ner en tandpetare.
Tomatsalsa: Rör försiktigt ihop samtliga ingredienser i en skål och servera tillsammans med kycklingburritos.