Ugnsgratinerad kycklingtaco
Ingredienser
- 600 g Tacokyckling
- 200 g Bönor, svarta- eller kidneybönor
- 200 g Cocktailtomater
- 200 g Riven ost
- 2 dl Tacosås
Tillagning:
-
Blanda tacokycklingen tillsammans med hackade tomater, tacosås och bönor. Lagar du med vår färdigstekta tacokyckling så kan du värma upp den lite snabbt i stekpannan. Använder du vår färska tacokyckling behöver den stekas färdig innan du blandar kycklingen med de andra ingredienserna.
-
Ställ 8-10 tacobröd i en ugnsform och fyll med kycklingröran. Strö generöst med ost över dem.
-
Gratinera i ugn på 200°C ca 7-10 minuter tills osten smält och tacon fått fin färg.
-
Ät tillsammans med en god dipp, guacamole eller gräddfil på toppen. Tips! Vill du ha extra spröda tacos kan du köra dem i ugnen 5 minuter innan du lägger i fyllningen.