Recept

Tacoskål med majs & avokadosallad

4.1
(8)
Fräsch , snabblagad och jättegod. Prova taco på ett nytt sätt!
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 600 g Tacokyckling
  • 4 port. Ris
  • 300 g Majs
  • 2 st Avokado
  • 1 st Rödlök
  • 1 st Röd paprika
  • 1 st Mango
  • 1 st Lime
  • 0.5 dl Olivolja
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 0.5 dl Limesaft
  • 1 krm Chilipulver
  • 2 tsk Spiskummin
  • 0.5 st Kruka koriander

Tillagning:

  1. Koka riset enligt anvisningar på paketet.

  2. Tärna alla grönsakerna och mangon. Blanda dem med olivolja, en finhackad vitlöksklyfta, pressad lime, finhackad koriander, chilipulver och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.

  3. Förbered kycklingen. Värm upp den färdigstekta tacokyckling snabbt i en stekpanna.

  4. Lägg riset i botten av en skål och servera tillsammans med kyckling och sallad.

  5. Tips! Riset blir extra gott om du pressar lite lime över och blandar i hackad koriander.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 8

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept