Tacoskål med majs & avokadosallad
Ingredienser
- 600 g Tacokyckling
- 4 port. Ris
- 300 g Majs
- 2 st Avokado
- 1 st Rödlök
- 1 st Röd paprika
- 1 st Mango
- 1 st Lime
- 0.5 dl Olivolja
- 1 st Vitlöksklyfta
- 0.5 dl Limesaft
- 1 krm Chilipulver
- 2 tsk Spiskummin
- 0.5 st Kruka koriander
Tillagning:
-
Koka riset enligt anvisningar på paketet.
-
Tärna alla grönsakerna och mangon. Blanda dem med olivolja, en finhackad vitlöksklyfta, pressad lime, finhackad koriander, chilipulver och spiskummin. Smaka av med salt och peppar.
-
Förbered kycklingen. Lagar du med vår färdigstekta tacokyckling så kan du värma upp den snabbt i en stekpanna. Använder du vår färska tacokyckling behöver den stekas färdig.
-
Lägg riset i botten av en skål och servera tillsammans med kyckling och sallad.
-
Tips! Riset blir extra gott om du pressar lite lime över och blandar i hackad koriander.