Nachosgratäng med tacokyckling

Nachosgratäng med tacokyckling

4 pers

Prova en nachosgratäng med kyckling. Snabblagad och uppskattad av hela familjen.

Ingredienser

1 pkt Guldfågelns Tacokyckling
200 g Bönor, t.ex. svarta eller kidneybönor
2 dl Tacosås
150 g Riven ost
200 g Färskost, t.ex. Philadelphia
200 g Körsbärstomater
Nachochips
Salt & Peppar

Visa produkter som passar för recept

Gör så här

Blanda tacokyckling med bönor och tacosås. Använder du vår färdigstekta tacokyckling så kan du hälla den direkt i formen, använder du vår färska tacokyckling behöver den stekas färdig innan du blandar med bönor och tacosås.
Häll röran i en gratängform. Rör ihop riven ost och färskost och bred det på toppen. Dela och strö tomaterna ovanpå.
Gratinera i ugn på 200°C tills gratängen fått fin färg, ca 20 min.
Stick ner lite nachos i gratängen och servera med resten vid sidan av tillsammans med bönröran.
Tips! Vänta med att sticker ner chipsen i gratängen tills det är dags att servera så de inte blir mjuka.

Våra recept

 
 
Kategorier
Tillfällen
Världens kök