Kycklingklubbor

Färska kycklingklubbor med ryggben. Svensk Kyckling.

Art nr: 1011

Innehåll:

Färska kycklingklubbor av svensk kyckling.

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Tillaga kycklingklubborna i ugn i ca 200°C. Kycklingklubborna är klara när köttet lossnar lätt från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag. Var noga med hygienen. Diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 +1 dagar
Förvaring: Kylvara högst 4°C: 10 dagar Förpackad i en skyddande atmosfär. Sista förbrukningsdag avser obruten förpackning. Kyckling i öppnad förpackning bör tillagas samma dag.

Näringsvärde per 100g:

  • Energi: 670kJ/160kcal
  • Fett: 9 g
  • Kolhydrat: 0 g
  • Protein 19 g
Recept med

Kycklingklubbor

Grillad kycklingklubba med gul pasta

45min
5
(2)

Vitlök & Chilikyckling

50min
3.3
(3)

Örtstekt kycklingklubba m grön sparris och yoghurtsås

50min
0
(0)

Olivklubbor

45min
0
(0)

Marinerade kycklingklubbor med ugnsrostade grönsaker

45min
0
(0)

Mango chutney- och chiliglaserade kycklingklubbor serveras med mandelstekt blomkål och parmesan och citron gräddfil.

45min
4
(1)

Läckra Kycklingklubbor

50min
4.8
(4)

Kycklingklubba i sötsur dillsås och primörer

35min
3.5
(4)

Kycklingklubbor med pestopasta

50min
5
(1)

Kycklingklubbor med nötter och senap

45min
1
(1)

Kycklingklubba med italiensk touch

50min
0
(0)