Recept
Kycklingklubba i sötsur dillsås och primörer

Antal personer:
Tillagningstid: 35min
Ingredienser
- 4 st Kycklingklubbor
- 1 tsk Rosmarin
- 0.5 tsk Timjan
- 3 st Lagerblad
- 1 st Vitlöksklyfta, hackad
- 150 g Broccolibuketter
- 150 g Minimorötter
- 150 g Haricots vertes
- 1 msk Ättika
- 0.5 dl Strösocker
- 2 dl Grädde
- Maizena strö, ljus redning
Tillagning:
-
Drag av skinnet på kycklingklubborna. Lägg klubborna i en stor kastrull. Fyll på med vatten så det täcker och koka upp. Skumma
-
Lägg i löken, rosmarin, timjan, lagerblad och vitlök. Låt koka i ca 20 min.
-
Lägg i grönsakerna och låt koka med i tre minuter. Ta i ättika och socker.
-
Fyll på med vispgrädde, koka upp. Red av till önskad konsistens med maizenan. Servera till: Kokt potatis
