Recept

Chicken Wings med grillade grönsaker

4
(1)
Dessa kycklingvingar är ett måste i sommar! Servera dem med dina favoriter eller som här med grillade grönsaker och bakpotatis fyllda med ädelost.
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerade kycklingvingar
  • 4 st Bakpotatis
  • 200 g Ädelost
  • 1 dl Crème fraiche
  • 1 dl Majonnäs
  • 12 st Grön sparris
  • 2 st Röda paprikor
  • 1 knippe Morötter
  • 1 knippe Dill
  • 1 st Zucchini
  • Olivolja och citronjuice

Tillagning:

  1. Tänd grillen. Pricka potatisarna och packa in dem i folie. Placera potatisen i grillen på indirekt värme under lock i ca 1 timme.

  2. Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål. Smula ner ädelost med fingrarna och blanda till en jämn konsistens.

  3. Skär paprika och zucchini i lagom stora skivor för grillen och vänd dem i olivolja, salt och peppar. Bryt sparrisen där den är som svagast, ta blasten av morötterna och pensla dem med olja. Lägg grönsakerna på het grill och grilla tills de har fått fin färg. Lägg upp på serveringsfat och ringla över olivolja och citronsaft.

  4. Grilla kycklingvingarna på medelhög värme tills de är klara och har fått fin färg. Pensla vingarna med glaze mot slutet.

  5. Fyll bakpotatisen med ädelostkräm. Garnera med en dillvippa.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept

Tomatsallad med vitlöksolja, Burrata och krispig panko

60min
4.1
(22)

Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan

30min
3.5
(25)

Hasselbackspotatis med rosmarin, citron & vitlök

55min
4.2
(59)

Tomat- och bönröra

15min
0
(0)

Coleslaw

20min
2
(4)

Örthummus toppad med rå lök och het paprika

15min
0
(0)

Sesam- och sojaglaserad rostad potatis

30min
5
(4)

Somrig potatissallad

30min
0
(0)

Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter

20min
0
(0)

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)