Recept

Chicken Wings med grillade grönsaker

4
(1)
Dessa kycklingvingar är ett måste i sommar! Servera dem med dina favoriter eller som här med grillade grönsaker och bakpotatis fyllda med ädelost.
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerade kycklingvingar
  • 4 st Bakpotatis
  • 200 g Ädelost
  • 1 dl Crème fraiche
  • 1 dl Majonnäs
  • 12 st Grön sparris
  • 2 st Röda paprikor
  • 1 knippe Morötter
  • 1 knippe Dill
  • 1 st Zucchini
  • Olivolja och citronjuice

Tillagning:

  1. Tänd grillen. Pricka potatisarna och packa in dem i folie. Placera potatisen i grillen på indirekt värme under lock i ca 1 timme.

  2. Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål. Smula ner ädelost med fingrarna och blanda till en jämn konsistens.

  3. Skär paprika och zucchini i lagom stora skivor för grillen och vänd dem i olivolja, salt och peppar. Bryt sparrisen där den är som svagast, ta blasten av morötterna och pensla dem med olja. Lägg grönsakerna på het grill och grilla tills de har fått fin färg. Lägg upp på serveringsfat och ringla över olivolja och citronsaft.

  4. Grilla kycklingvingarna på medelhög värme tills de är klara och har fått fin färg. Pensla vingarna med glaze mot slutet.

  5. Fyll bakpotatisen med ädelostkräm. Garnera med en dillvippa.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept

Fetaostkräm med chili och oregano

15min
4.1
(26)

Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta

30min
3.5
(2)

Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili

45min
4.1
(12)

Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple

20min
3.5
(4)

Hasselbackspotatis med rosmarin, citron & vitlök

55min
4.3
(60)

Sweet corn mac n´cheese

25min
4
(2)

Sommarsnabb bearnaisesås

15min
3.5
(4)

Picklade grönsaker

10min
0
(0)

Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter

20min
0
(0)

Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse

20min
0
(0)