Ta bort skinnet på chorizon, hacka upp innanmätet och stek det i en stekpanna med lite olivolja så det blir till en grov färs.
2
Tillsätt paprikapulver på slutet och låt fräsa med ett tag. Låt svalna.
3
Mixa samman smör, fräst chorizo och lite salt i en matberedare eller med stavmixer.
4
Klicka ut kryddsmöret på bakplåtspapper och rulla ihop till en tajt korv och låt stelna i kylskåp så du kan skiva smöret. Du kan också lägga smöret i en skål och sedan klicka ut det till servering.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Tomatsallad med vitlöksolja, Burrata och krispig panko
Sallad med grillade pickles, dill, fänkål, krutonger och yoghurtdressing
Sweet corn mac n´cheese
BBQ-Chicken Club Sandwich
Grillad kyckling med sötpotatissallad med apelsinvinägrett
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Green chili slaw
Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd