Recept

Grillade kycklingbröstfiléer med grön sparris och stekt tomat

0
(0)
När du är sugen på något enkelt men väldigt gott.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Tänd grillen och grilla den marinerade kycklingen tills den är klar.

  2. Dela tomaterna och stek dem på hög värme i en stekpanna, slå på balsamicovinäger och koka ihop till en sirapsliknande konsistens. Blanda i olivoljan och schalottenlök och smaka av med salt och peppar. Använd skyn som sås.

  3. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i ca 3 min.

  4. Servera kycklingen med tomaten och sparrisen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tvådelad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept

Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron

30min
4.2
(5)

Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta

30min
5
(1)

Tomat- och bönröra

15min
0
(0)

BBQ-Chicken Club Sandwich

20min
5
(1)

Sommarsnabb bearnaisesås

15min
3.5
(4)

Potatissallad med bakade betor och getost

30min
4
(1)

Picklade grönsaker

10min
0
(0)

Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker

40min
1
(1)

Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt

45min
0
(0)

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)