Recept

Grillade kycklingbröstfiléer med grön sparris och stekt tomat

0
(0)
När du är sugen på något enkelt men väldigt gott.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Tänd grillen och grilla den marinerade kycklingen tills den är klar.

  2. Dela tomaterna och stek dem på hög värme i en stekpanna, slå på balsamicovinäger och koka ihop till en sirapsliknande konsistens. Blanda i olivoljan och schalottenlök och smaka av med salt och peppar. Använd skyn som sås.

  3. Koka sparrisen i lättsaltat vatten i ca 3 min.

  4. Servera kycklingen med tomaten och sparrisen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Tvådelad Kycklingfilé

Läs mer

Liknande recept

Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta

30min
3.5
(2)

Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök

40min
3.9
(53)

Vattenmelon med mynta och chipotle

10min
2.3
(3)

Romansallad med gurka och krämig japansk dressing

20min
5
(1)

Grillad kyckling med sötpotatissallad med apelsinvinägrett

20min
4
(1)

Somrig potatissallad

30min
0
(0)

Grillad Tvådelad filé med grillade primörer

40min
0
(0)

Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt

45min
0
(0)

Chicken Wings med grillade grönsaker

4
(1)

Chicken Burger med fänkålsslaw & chilimayo

20min
0
(0)