Tvådelad Kycklingfilé

Horisontellt delad kycklingbröstfilé.

Art nr: 1112

Innehåll:

Kycklingbröstfilé (100%)

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Tillaga kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175 °C. Kycklingfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72°C och köttsaften är helt klar utan rosa inslag. Var noga med hygienen. Diska kniv och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.

Hållbarhet & förvaring:

Förvaring: Förvaras vid högst +0°C

Näringsvärde per 100g:

  • energi 500 kj/ 120 kcal
  • protein 23 g
  • kolhydrat 0,5 g
  • - varav sockerarter 0,5 g
  • fett 3 g
  • - varav mättat fett 1 g
  • salt 0,2 g
Recept med

Tvådelad Kycklingfilé

Basilika & mandelbakad Tvådelad kycklingfilé m. olivfrittata

30min
2
(1)

Sesampanerad kycklingfilé med goda tillbehör

30min
4
(1)

Rosmarinstekt kycklingfilé med bulgursallad med vattenmelon & fetaost

25min
4.7
(3)

Piccatakyckling med potatissallad

30min
0
(0)

Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis

30min
3.6
(5)

Kyckling- och primörgrill med parmesanslungad grönsakspasta

30min
0
(0)

Grillade kycklingbröstfiléer med grön sparris och stekt tomat

20min
0
(0)

Grillad Tvådelad filé med grillade primörer

40min
0
(0)

Grillad Tvådelad filé m. grillade medelhavsgrönsaker

40min
1
(1)

Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt

45min
0
(0)