Recept

Grillfilé Sandwich med tomat & coleslaw

0
(0)
Lyxig grillad sandwich med Xtra allt. Använd gärna vår färdigmarinerade kycklingfilé eller marinera vår färska tvådelade filé.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 8 st Skivor tvådelad kycklingfilé, gärna marinerad
  • 8 st Skivor gott bröd (grillat eller rostat)
  • 4 st Tomater, i skivor
  • 1 påse Ruccola (ca 70 g)
  • 1 dl Majonnäs
  • 0.5 dl Kapris, grovhackad)
  • 1 msk Grov senap
  • 1 st Spetskålshuvud, fint strimlat
  • 2 st Morötter, grovt rivna
  • 1 st Gul lök, finstrimlat
  • 1 st Näve ruccola
  • 2 msk Majonnäs
  • 1 msk Crème fraiche
  • 1 msk Grov senap
  • 0.5 st Citron, saften

Tillagning:

  1. Blanda majonnäs, kapris och senap. Smaka av med salt och peppar.

  2. Blanda ingredienserna till coleslawen, smaka av med salt och peppar och ev. lite honung.

  3. Grilla kycklingen i ca 2 min på varje sida. Pensla på glaze och grilla ytterligare 1 min på varje sida. Låt svalna någon minut och bygg sen sandwichen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze

Läs mer

Liknande recept

Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing

4.5
(2)

Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron

30min
4.2
(5)

Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika

20min
5
(2)

Fetaostkräm med chili och oregano

15min
3.6
(13)

Tomatsallad med vitlöksolja, Burrata och krispig panko

60min
3.9
(18)

Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost

30min
3.8
(4)

Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon

20min
0
(0)

BBQ-Chicken Club Sandwich

20min
5
(1)

Somrig potatissallad

30min
0
(0)

Grillade kycklingbröstfiléer med grön sparris och stekt tomat

20min
0
(0)