Recept
Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon

Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda
- 2 dl Majonnäs
- 2 dl Crème fraiche
- 0.5 dl Mjölk
- 200 g Blåmögelost
- 1 st Isbergssalladshuvud
- 4 st Skivor bacon
Tillagning:
-
Vänd ihop majonnäs och crème fraiche, smula ner osten och tillsätt mjölken till krämig konsistens. Ställ kallt fram till servering.
-
Stek baconskivorna knapriga, låt svalna och finhacka dem.
-
Ta bort stjälken och skär salladshuvudet i fyra klyftor.
-
Servera salladsklyftorna generöst med dressing och garnera med baconkrispet.
-
Servera med grillad kyckling, gärna vår marinerade tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze.
Liknande recept
Läs mer om Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Läs mer om Fetaostkräm med chili och oregano
Fetaostkräm med chili och oregano
Läs mer om Grillad sparris i soja-fläder-dressing
Grillad sparris i soja-fläder-dressing
Läs mer om Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Läs mer om Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Läs mer om BBQ-Chicken Club Sandwich
BBQ-Chicken Club Sandwich
Läs mer om Sparrisrisotto med citron och pecorino
Sparrisrisotto med citron och pecorino
Läs mer om Sommarsnabb bearnaisesås
Sommarsnabb bearnaisesås
Läs mer om Kryddsmör Espanol
Kryddsmör Espanol
Läs mer om Grillad kyckling med tomat, mozzarella & grillad paprika