Recept
Picklade grönsaker
Picklade grönsaker är ett gott tillbehör till grillad kyckling.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 10min
Ingredienser
- 2 st Stånd fänkål
- 1 st Röd paprika
- 1 st Röklök
- 2.5 dl Vatten
- 1.25 dl Risvinäger
- 1 dl Socker
- 1.5 msk Salt
- 1 st Thaichili
Tillagning:
-
Koka upp vatten, vinäger, socker och salt.
-
Strimla grönsakerna och lägg tillsammans med strimlad chili i en väl rengjord glasburk och slå på den heta lagen.
-
Låt svalna och förslut med lock och förvara i kyl till servering.
Liknande recept
Läs mer om Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Läs mer om Tomatsallad med vitlöksolja, Burrata och krispig panko
Tomatsallad med vitlöksolja, Burrata och krispig panko
Läs mer om Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Läs mer om Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost
Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost
Läs mer om Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan
Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan
Läs mer om Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon
Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon
Läs mer om Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Läs mer om Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse
Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse
Läs mer om Green chili slaw
Green chili slaw
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd