Marinerade kycklingben storpack

Marinerade kycklingben (storpack)

Art nr: 1241

Innehåll:

Kycklingben (97,5%), salt, paprikapulver, socker, lök, rosmarin, svartpeppar, rapsolja, vitlök, spiskummin och paprikaextrakt.

Ursprungsland:

Sverige

Tillagning:

Tillaga kycklingbenen i ugn i ca 200°C. Kycklingbenen är klara när köttet lossnar lätt från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag. Var noga med hygienen. Diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.

Hållbarhet & förvaring:

Hållbarhet: 10 dagar Sista förbrukningsdagen avser obruten förpackning. Kycklingen i bruten förpackning bör tillagas samma dag.
Förvaring: Kylvara högst 4°C: 10 dagar. Förpackat i en skyddande atmosfär.

Näringsvärde per 100g:

  • Energi: 690 kJ/165 kcal
  • Fett: 9 g
  • - varav mättat fett: 3 g
  • Kolhydrat: 1 g
  • - varav sockerarter: 0,5 g
  • Protein: 19 g
Recept med

Marinerade kycklingben storpack

Coleslaw

20min
1
(1)

Vattenmelon med mynta och chipotle

10min
2.3
(3)

Picklade grönsaker

10min
0
(0)

Grillade kycklingben med honungsrostade rotfrukter och persiljegremolata

40min
0
(0)

Grillad kyckling med salsa fresca, bönsallad & tortillachips

20min
0
(0)

Grillad kyckling med melonsallad & myntasås

20min
0
(0)

Grillad kyckling med mangosalsa & potatissallad

30min
0
(0)

Grillad kyckling med fetaostkräm & grillad tomatsyrad lök och basilika

20min
0
(0)

Green chili slaw

20min
0
(0)

Drumsticks med grillad majskolv & BBQ-marinerade bönor

0
(0)

Corn Bread

40min
0
(0)

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)

Bönsallad med rökt paprika och selleri

20min
0
(0)

Asien ketchup

15min
4
(1)