Recept

Grillad kyckling med melonsallad & myntasås

0
(0)
Melonsallad och myntasås tillsammans med en marinerad grillad kyckling. Vilken härlig kombo!
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 0.5 st Vattenmelon, 2x2 kuber
  • 0.5 st Fänkålsstånd, i tunna skivor
  • 1 st Rödlök, liten, tunt skivad
  • 1 st Jalapeño, färsk, tunt skivad
  • 1 dl Syltlökar, halverade
  • 1 knippe Färsk mynta, grovt hackad
  • 1 st Lime
  • 2 msk Olivolja
  • 150 g Chevré eller fetaost
  • Salt och peppar
  • 2 dl Grekisk/turkisk yoghurt
  • 1 knippe Färsk mynta, finhackad
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Grilla kycklingen från vårt Rakt Ner på Grillen-sortiment.

  2. Gör sedan salladen genom att blanda samman vattenmelon, fänkål, rödlök, jalapeño, syltlök, mynta, lime och olivolja och smaka av med salt & nymald svartpeppar. Toppa med osten.

  3. Gör såsen genom att blanda yoghurt, mynta och smaka av med salt och peppar.

  4. Servera salladen och såsen med den ny grillade kycklingen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept

Krämig potatissallad med jalapeño, pumpakärnor och parmesan

30min
3.7
(20)

Grillad Tvådelad filé m. citrusgrillad spetskål & honungsyoghurt

45min
0
(0)

Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd

30min
3
(2)