Recept

Grillad kyckling med melonsallad & myntasås

0
(0)
Melonsallad och myntasås tillsammans med en marinerad grillad kyckling. Vilken härlig kombo!
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 0.5 st Vattenmelon, 2x2 kuber
  • 0.5 st Fänkålsstånd, i tunna skivor
  • 1 st Rödlök, liten, tunt skivad
  • 1 st Jalapeño, färsk, tunt skivad
  • 1 dl Syltlökar, halverade
  • 1 knippe Färsk mynta, grovt hackad
  • 1 st Lime
  • 2 msk Olivolja
  • 150 g Chevré eller fetaost
  • Salt och peppar
  • 2 dl Grekisk/turkisk yoghurt
  • 1 knippe Färsk mynta, finhackad
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Grilla kycklingen från vårt Rakt Ner på Grillen-sortiment.

  2. Gör sedan salladen genom att blanda samman vattenmelon, fänkål, rödlök, jalapeño, syltlök, mynta, lime och olivolja och smaka av med salt & nymald svartpeppar. Toppa med osten.

  3. Gör såsen genom att blanda yoghurt, mynta och smaka av med salt och peppar.

  4. Servera salladen och såsen med den ny grillade kycklingen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept

Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing

4.5
(2)

Fetaostkräm med chili och oregano

15min
3.6
(13)

Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön

25min
4.7
(3)

Tomat- och bönröra

15min
0
(0)

Kryddsmör Espanol

15min
0
(0)

Grillade kycklingben med sardell, citron och parmesandipp serveras med dippgrönsaker.

30min
3
(2)

Grillad kyckling med salbitaxada sauce & couscous

30min
0
(0)

Chicken Drumsticks med chili-ananas coleslaw & grillad tomat

30min
0
(0)

Cheeseburgare med chipotlemayo och karamelliserad rödlök

5
(1)

Asien ketchup

15min
4
(1)