Recept

Grillad kyckling med rostad potatissallad & spetspaprika

0
(0)
En sommarfavorit! Potatissallad med smak av dijonsenap, pickles och persilja.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Kycklingfilébricka eller annan marinerad kyckling
  • 8 st Potatis, med skal i 3x3 tärningar
  • 2 msk Olivolja
  • Salt och peppar
  • 1 dl Majonnäs
  • 0.5 dl Picklesspad
  • 2 msk Dijonsenap
  • 3 st Salladslökar, tunt skivade
  • 0.5 knippe Persilja, grovt hackade
  • 2 st Stjälkselleri, tunt skivade
  • 1 dl Pickles, grovt hackade
  • 2 st Spetspaprika, stora

Tillagning:

  1. Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225°C tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta och peppra.

  2. Grilla spetspaprika samtidigt som du grillar kycklingen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.

  3. Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av.

  4. Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerad kycklingfilébricka

Läs mer

Liknande recept

Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili

45min
4.2
(11)

Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön

25min
4.7
(3)

Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple

20min
3.7
(3)

Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost

30min
3.8
(4)

Tomat- och bönröra

15min
0
(0)

Grillad kycklingklubba med yoghurtpotatissallad och gurka

45min
0
(0)

Grillad Tvådelad filé med grillade primörer

40min
0
(0)

Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse

20min
0
(0)

Chicken Wings med grillade grönsaker

4
(1)

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)