Recept

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)
Marinera din egen kycklinglårfilé eller använd Guldfågelns färdigmarinerade kycklinglårfilé med glaze som finns i sommarsortimentet.
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerad kycklinglårfilé
  • 3 dl Couscous
  • 5 dl Vatten (el. kycklingbuljong)
  • 1 dl Strimlad salladslök eller gul lök, hackad
  • 0.5 dl Basilika, grovt hackad
  • 1 msk Olivolja
  • Salt och peppar
  • 4 st Tomater, tärningar
  • 1 dl Gula russin, grovt hackade
  • 1 dl Gul lök, finhackad
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Honung
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tänd grillen. Grilla den marinerade kycklingen.

  2. Koka upp vatten/buljong i en kastrull och tillsätt couscous och olja. Dra från värmen. Rör om och lägg på locket. Låt stå i 7-8 min.

  3. Hacka ingredienserna till både couscous och relish.

  4. Blanda samman tomat, russin, gul lök, vinäger, olja och honung till relishen och smaka av med salt och peppar.

  5. Blanda ner lök och basilika i couscousen och smaka av med salt och peppar.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept

Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple

20min
3.7
(3)

Sallad med grillade pickles, dill, fänkål, krutonger och yoghurtdressing

30min
5
(2)

Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost

30min
3.8
(4)

Grillad majskycklingfilé med rostad tomatsallad med sardeller, gröna oliver och oregano

25min
4.5
(12)

Pesto med blandade örter, miso och rostade nötter

10min
0
(0)

Sesam- och sojaglaserad rostad potatis

30min
5
(4)

Somrig potatissallad

30min
0
(0)

Kycklingshawarma på grillad kyckling

30min
5
(1)

Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter

20min
0
(0)

Grillad Kyckling med lök & vaxbönsallad Dijonaisse

20min
0
(0)