Recept

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)
Marinera din egen kycklinglårfilé eller använd Guldfågelns färdigmarinerade kycklinglårfilé med glaze som finns i sommarsortimentet.
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerad kycklinglårfilé
  • 3 dl Couscous
  • 5 dl Vatten (el. kycklingbuljong)
  • 1 dl Strimlad salladslök eller gul lök, hackad
  • 0.5 dl Basilika, grovt hackad
  • 1 msk Olivolja
  • Salt och peppar
  • 4 st Tomater, tärningar
  • 1 dl Gula russin, grovt hackade
  • 1 dl Gul lök, finhackad
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Honung
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tänd grillen. Grilla den marinerade kycklingen.

  2. Koka upp vatten/buljong i en kastrull och tillsätt couscous och olja. Dra från värmen. Rör om och lägg på locket. Låt stå i 7-8 min.

  3. Hacka ingredienserna till både couscous och relish.

  4. Blanda samman tomat, russin, gul lök, vinäger, olja och honung till relishen och smaka av med salt och peppar.

  5. Blanda ner lök och basilika i couscousen och smaka av med salt och peppar.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept

Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök

5
(5)

Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron

30min
4.2
(5)

Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika

20min
5
(2)

Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta

30min
5
(1)

Krispig sommarsallad med zaatar och vispad fetaost

30min
3.8
(4)

Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon

20min
0
(0)

Vattenmelon med mynta och chipotle

10min
2.3
(3)

Potatissallad med bakade betor och getost

30min
4
(1)

Grillad kycklinglårfilé med pesto rosso

30min
0
(0)

Green chili slaw

20min
0
(0)