Recept

Grillad kycklinglårfilé med couscous & tomat-russin relish (salsa)

0
(0)
Marinera din egen kycklinglårfilé eller använd Guldfågelns färdigmarinerade kycklinglårfilé med glaze som finns i sommarsortimentet.
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerad kycklinglårfilé
  • 3 dl Couscous
  • 5 dl Vatten (el. kycklingbuljong)
  • 1 dl Strimlad salladslök eller gul lök, hackad
  • 0.5 dl Basilika, grovt hackad
  • 1 msk Olivolja
  • Salt och peppar
  • 4 st Tomater, tärningar
  • 1 dl Gula russin, grovt hackade
  • 1 dl Gul lök, finhackad
  • 2 msk Äppelcidervinäger
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Honung
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tänd grillen. Grilla den marinerade kycklingen.

  2. Koka upp vatten/buljong i en kastrull och tillsätt couscous och olja. Dra från värmen. Rör om och lägg på locket. Låt stå i 7-8 min.

  3. Hacka ingredienserna till både couscous och relish.

  4. Blanda samman tomat, russin, gul lök, vinäger, olja och honung till relishen och smaka av med salt och peppar.

  5. Blanda ner lök och basilika i couscousen och smaka av med salt och peppar.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept

Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron

30min
4.2
(5)

Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta

30min
3.5
(2)

Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön

25min
4.7
(3)

Sweet corn mac n´cheese

25min
4
(2)

Coleslaw

20min
2
(4)

Sparrisrisotto med citron och pecorino

30min
0
(0)

Potatissallad med bakade betor och getost

30min
4
(1)

Grillad kycklinglårfilé med pesto rosso

30min
0
(0)

Grillad kyckling med tomat, mozzarella & grillad paprika

15min
0
(0)

Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd

30min
3.3
(3)