Recept
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter

Variera smakerna till denna krispiga sallad och testa med att grilla citronhalvor och pressa saften över salladen. Mycket god sallad till våra marinerade majskycklingfiléer.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Romansalladshuvud
- 2 st Stjälkar blekselleri
- 75 g Rostade valnötter
- 70 g Blåmögelost
- 1 dl Gräddfil
- 0.75 dl Gräslök, hackad
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp. Rör ner gräslök och smaka av med salt och svartpeppar
-
Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt . Sväng runt romansallad och selleri med dressingen.
-
Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.