Recept
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Variera smakerna till denna krispiga sallad och testa med att grilla citronhalvor och pressa saften över salladen. Mycket god sallad till våra marinerade majskycklingfiléer.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Romansalladshuvud
- 2 st Stjälkar blekselleri
- 75 g Rostade valnötter
- 70 g Blåmögelost
- 1 dl Gräddfil
- 0.75 dl Gräslök, hackad
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp. Rör ner gräslök och smaka av med salt och svartpeppar
-
Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt . Sväng runt romansallad och selleri med dressingen.
-
Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.
Liknande recept
Läs mer om Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Läs mer om Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Läs mer om Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron
Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron
Läs mer om Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika
Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika
Läs mer om Grillad sparris i soja-fläder-dressing
Grillad sparris i soja-fläder-dressing
Läs mer om Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Läs mer om Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Läs mer om Potatissallad med bakade betor och getost
Potatissallad med bakade betor och getost
Läs mer om Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale
Läs mer om Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd