Recept
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
![](https://www.guldfageln.se/app/uploads/2020/12/blue_cheese_sallad.jpg)
Variera smakerna till denna krispiga sallad och testa med att grilla citronhalvor och pressa saften över salladen. Mycket god sallad till våra marinerade majskycklingfiléer.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ
- 1 st Romansalladshuvud
- 2 st Stjälkar blekselleri
- 75 g Rostade valnötter
- 70 g Blåmögelost
- 1 dl Gräddfil
- 0.75 dl Gräslök, hackad
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp. Rör ner gräslök och smaka av med salt och svartpeppar
-
Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt . Sväng runt romansallad och selleri med dressingen.
-
Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.