Recept

Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter

0
(0)
Variera smakerna till denna krispiga sallad och testa med att grilla citronhalvor och pressa saften över salladen. Mycket god sallad till våra marinerade majskycklingfiléer.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 st Romansalladshuvud
  • 2 st Stjälkar blekselleri
  • 75 g Rostade valnötter
  • 70 g Blåmögelost
  • 1 dl Gräddfil
  • 0.75 dl Gräslök, hackad
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp. Rör ner gräslök och smaka av med salt och svartpeppar

  2. Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt . Sväng runt romansallad och selleri med dressingen.

  3. Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept

Romansallad med gurka och krämig japansk dressing

20min
0
(0)

Potatissallad med bakade betor och getost

30min
4
(1)

Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd

30min
0
(0)