Recept

Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter

0
(0)
Variera smakerna till denna krispiga sallad och testa med att grilla citronhalvor och pressa saften över salladen. Mycket god sallad till våra marinerade majskycklingfiléer.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Smula ner osten i en bunke och mixa samman med gräddfil till en slät dipp. Rör ner gräslök och smaka av med salt och svartpeppar

  2. Bryt salladen i grova bitar. Strimla sellerin. Hacka valnötterna grovt . Sväng runt romansallad och selleri med dressingen.

  3. Vänd sedan ner persilja och valnötter och servera genast.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerad majskycklingfilé Summer BBQ med glaze

Läs mer

Liknande recept

Grillad sparris i soja-fläder-dressing

20min
4.6
(5)

Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple

20min
3
(2)

Potatissallad med bakade betor och getost

30min
4
(1)