Skär av den träiga delen längst ner på sparrisen och gnid in dem i olja. Grilla dem i någon minut (tänk al dente).
2
Rör samman soja och flädersaft (koncentrerad), krydda med nymalen svartpeppar och lägg den varma sparrisen i dressingen.
3
Dela gurkan på längden i smala stavar, skär rädisorna i tunna skivor och varva detta med sparris och dressing på ett fat. Krydda med salt och toppa med klippt krasse och ev. salladsskott.
4
Servera med den grillade kycklingen.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 5
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Snabb Caesar-flirtande sallad med yoghurtdressing smaksatt med sardell, citron och vitlök
Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron
Panzanella med tomat, grillad paprika, rostad mandel och basilika
Krämig sallad med rädisor, bittra blad och äpple
Romansallad med gurka och krämig japansk dressing
Potatissallad med bakade betor och getost
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Fattoush – krispig sallad med granatäpple och stekt libabröd
Chicken Drumsticks med spicy potatissallad och senapsaioli