Koka potatisen färdig i saltat vatten ca 30 min, känn efter med en sticka. Koka haricots Verts ca 2-3 minuter, skölj med kallt vatten för att avstanna kokning.
2
Töm färsblandningen ur chorizon och stek till en krispig färs.
3
Vispa en vinägrett av oljan, apelsinsaft och vinägern och smaka av med salt.
4
kala och skär 3x3 cm stora kuber av sötpotatisen och lägg i en skål. Blanda i haricots verts, apelsinfiléer och salladslök. Häll över apelsinvinägretten och garnera med chorizon och gräslöken.
5
Servera med grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Havre-sallad med grillad sparris och ruccoladressing
Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat
Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön
Mac ´n cheese med ostbågar, koriander & salladslök
Hasselbackspotatis med rosmarin, citron & vitlök
Tomat- och bönröra
Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon
Sesam- och sojaglaserad rostad potatis
Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale