Koka potatisen färdig i saltat vatten ca 30 min, känn efter med en sticka. Koka haricots Verts ca 2-3 minuter, skölj med kallt vatten för att avstanna kokning.
2
Töm färsblandningen ur chorizon och stek till en krispig färs.
3
Vispa en vinägrett av oljan, apelsinsaft och vinägern och smaka av med salt.
4
kala och skär 3x3 cm stora kuber av sötpotatisen och lägg i en skål. Blanda i haricots verts, apelsinfiléer och salladslök. Häll över apelsinvinägretten och garnera med chorizon och gräslöken.
5
Servera med grillad kyckling, gärna vår marinerade majskycklingfilé Summer BBQ
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 1
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!
Liknande recept
Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron
Fetaostkräm med chili och oregano
Tomatsallad med vitlöksolja, Burrata och krispig panko
Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili
Salladsklyftor med blue cheese-dressing och bacon
Picklade grönsaker
Somrig potatissallad
Krispig sallad med bluecheese dressing och rostade valnötter
Grillad kyckling med tomat, mozzarella & grillad paprika