Recept

Fetaostkräm med chili och oregano

4
(24)
En snabbfixad favorit som passar till all kyckling på grillbordet. Blir det mot förmodan över så är krämen god att bre på mackan eller dippa grönsaksstavar i.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Blanda alla ingredienser utom salt och peppar i en mixerskål och mixa med stavmixer till en slät kräm.

  2. Smaka av med salt och peppar.

  3. Toppa gärna med mer finhackad chili och oregano samt lite olivolja.

  4. Servera till den nygrillade kycklingen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4 / 5. Antal röster: 24

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze

Läs mer

Liknande recept

Fluffig moussaka med potatis, aubergine och tomat

60min
4.7
(6)

Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron

30min
4.2
(5)

Rostad auberginekräm med yoghurt, granatäpple och mynta

30min
3.5
(2)

Loaded potatoes med picklad lök, getost och chili

45min
4.1
(12)

Grillad majs med misomajonnäs, salladslök och rostade sesamfrön

25min
4.7
(3)

Grillad majskycklingfilé med rostad tomatsallad med sardeller, gröna oliver och oregano

25min
4.5
(12)

Picklade grönsaker

10min
0
(0)

Grillfilé Sandwich med tomat & coleslaw

30min
0
(0)

Grillade kycklingfiléer med bakad minipotatis à la Provencale

30min
4.5
(2)

Drumsticks med grillad majskolv & BBQ-marinerade bönor

0
(0)