Grillad kycklingburgare på vår goda kycklingfärs. Servera i bröd med picklade morötter, sallad, chili, majonnäs.
Ingredienser
Ca 600 g kycklingfärs
Salt och peppar
4 hamburgerbröd
½ finstrimlat isbergssalladshuvud
2 rivna morötter
½ strimlad rödlök
8 gurkskivor
3 dl grovt hackad koriander
1 skivad chili
1 dl majonnäs
1 msk japansk soja
Ättikslag: ½ dl ättika, ½ dl socker, 1 dl vatten
Gör så här
Gör 4 lika stora kycklingburgare genom att blanda kycklingfärsen med salt och peppar. Koka samman ingredienserna till ättikslagen och låt svalna. Blanda ättikslagen och morötterna. Blanda ihop majonnäsen och sojan. Grilla kycklingburgarna färdiga. Rosta bröden och sprid sojamajonnäsen på undersidan av locken. Lägg på burgaren och isbergssallad, morot, rödlök, gurka, koriander och chili och servera.