Recept
Chicken Burger med fänkålsslaw & chilimayo

Grilla är godast! En burgare med vår marinerade tvådelade kycklingfilé med glaze. Snabbt, enkelt och gott!
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad tvådelad kycklingbröstfilé med glaze
- 4 st Rostade hamburgerbröd
- 2 msk Kapris, sköld och hackad
- 2 st Avokado, skuren i skivor
- 2 st Tomater, skurna i skivor
- 1 st Gul lök, skalad och skivad
- 2 st Fänkålshuvuden, fint skivade
- 3 st Salladslök, fint skurna diagonalt
- 1 msk Majonnäs
- 1 msk Citronjuice
- Salt och peppar
- 3 msk Majonnäs
- 1 msk Chilisås
- 0.5 tsk Spiskummin
Tillagning:
-
Tänd grillen.
-
Förbered alla ingredienser till burgarna.
-
Blanda samman fänkålsslaw: fänkål, salladslök, majonnäs, citronjuice, salt och peppar.
-
Blanda samman chilimayo: majonnäs, chilisås och spiskummin.
-
Grilla kycklingen på båda sidorna och avsluta med att pensla på glaze.
-
Bygg snabbt samman ingredienserna till fräscha goda kycklingburgare.
